Veelbesproken Ben Yedder helpt AS Monaco met dubbelslag aan zege

Reacties

Wissam Ben Yedder lijkt weinig last te hebben van de aanklacht die tegen hem loopt wegens (poging tot) verkrachting en aanranding. De spits hielp zijn werkgever AS Monaco op bezoek bij Clermont Foot met een dubbelslag naar de zege: 2-4.

Veelbesproken Ben Yedder helpt AS Monaco met dubbelslag aan zege
© Pro Shots
Clermont
Clermont
2 - 4
Monaco
Monaco

Ondanks de aanklacht, waarbij de 33-jarige Fransman onder gerechtelijk toezicht is geplaatst, had trainer Adi Hütter een basisplaats ingeruimd voor de aanvoerder van de Monegasken. De spits beschaamde het vertrouwen van de oefenmeester niet door na de gelijkmaker van Vanderson de bezoekers voor rust op voorsprong te zetten.

Nadat Clermont de stand weer in evenwicht bracht, was het weer de beurt aan de negentienvoudig international van Frankrijk. Dankzij aangever Vanderson kon Ben Yedder, die vorig seizoen 32 wedstrijden in actie kwam voor Monaco, zijn tweede van de middag aantekenen. Het slotakkoord voor de Monegasken was voor Maghnes Akliouche, die de eindstand op 2-4 bepaalde.

Dankzij de dubbelslag heeft Ben Yedder inmiddels de grens van honderd goals voor Monaco geslecht. De spits speelt sinds 2019 in het Vorstendom, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft. Monaco nam de goalgetter voor veertig miljoen euro over van Sevilla.

Nantes
Nantes
1 - 2
Toulouse
Toulouse

Toulouse kwam zondagmiddag ook in actie. Zonder de vertrokken Branco van de Boomen en Stijn Spierings won de bekerwinnaar met 1-2 op bezoek bij FC Nantes. Voormalig AZ'er Zakaria Aboukhlal tekende de gelijkmaker aan. Verdediger Rasmus Nicolaisen maakte de winnende goal voor Toulouse in blessuretijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.