Veelbesproken Bartra viert rentree op trainingsveld Dortmund

Reacties

Voor het eerst na de aanslag op de spelersbus heeft slachtoffer Marc Bartra weer een voet op het trainingsveld gezet. De verdediger van Borussia Dortmund raakte twee weken geleden gewond aan zijn arm bij de aanslag op de spelersbus van de club, voor het Champions League-duel met AS Monaco.

Veelbesproken Bartra viert rentree op trainingsveld Dortmund

Bartra brak door de explosie een botje in zijn rechterhand, waarna hij door een noodzakelijke operatie de wedstrijd tegen de Monegasken vanuit een ziekenhuisbed moest bekijken. Vrijdag stapte hij met speciale bescherming om zijn rechterarm heen het trainingsveld van Borussia Dortmund op. Naar verwachting kan de Spaanse verdediger over twee weken weer een officiële wedstrijd spelen voor de Duitsers.

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AS Monaco werd door de aanslag van ruim twee weken geleden uitgesteld. De dag na de explosie stonden de spelers van beide teams echter al tegenover elkaar. In Duitsland verloor Borussia Dortmund met 2-3, de returnwedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor AS Monaco. Hierdoor werd Borussia Dortmund uitgeschakeld in de kwartfinale Champions League.

De ploeg van Bartra maakt nog wel kans op een prijs dit seizoen. Afgelopen week plaatste Borussia Dortmund zich via een ware thriller tegen Bayern München voor de finale van de Duitse beker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.