Van Wolfswinkel verrast en geraakt door fraai eerbetoon

Reacties

Het zijn moeilijke tijden voor Ricky van Wolfswinkel. En dus steunden zijn ploeggenoten hem afgelopen weekend, hetgeen tot dankbaarheid en emotie leidde bij de 30-jarige spits van FC Basel.

Van Wolfswinkel verrast en geraakt door fraai eerbetoon

Zo'n anderhalve week geleden kwam Van Wolfswinkel met een verschrikkelijk bericht. Via de clubkanalen van zijn werkgever bracht hij naar buiten dat er bij hem een aneurysma in zijn hersenen was ontdekt, waardoor hij minstens zes maanden rust moet houden. Pas als de behandeling achter de rug is, kan meer worden gezegd over zijn periode van afwezigheid. Gevreesd wordt echter dat hij misschien wel een jaar aan de kant staat en misschien zelfs wel moet vrezen voor zijn carrière.

Voorafgaand aan de uitwedstrijd bij Xamax Neuchâtel (0-3 winst) van zaterdag kwamen zijn teamgenoten dan ook met een fraai eerbetoon: zij kwamen allemaal het veld op met een shirt met daarop de naam van Van Wolfswinkel en zijn rugnummer 9. Op social media heeft Van Wolfswinkel zijn teamgenoten nu bedankt. 'Wat een geweldige verrassing. Danke Mannschaft en FC Basel', schrijft hij, afsluitend met #zämmestark (samen sterk).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.