Van Veen hoopt stiekem nog op fraaie transfer na Haaland-achtige cijfers

Reacties

Kevin van Veen hoopt stiekem nog één keer een fraaie transfer te maken. De Nederlandse spits draait op volle toeren bij Motherwell, waarvoor hij al twintig competitiedoelpunten heeft gemaakt dit seizoen.

Van Veen hoopt stiekem nog op fraaie transfer na Haaland-achtige cijfers
© Pro Shots
Celtic
Celtic
1 - 1
Motherwell
Motherwell

Wie de laatste zes wedstrijden van Van Veen erbij pakt, ziet Haaland-achtige cijfers staan. Achtereenvolgens: twee goals, goal, twee goals, twee goals, goal, goal. De voormalig spits van onder meer Cambuur en TOP Oss heeft nog drie doelpunten nodig om topscorer van de Schotse competitie Kyogo Furuhashi te achterhalen.

Tegenover Daily Record laat Van Veen weten het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Motherwell. 'Om eerlijk te zijn, ik hou van deze club, van schoonmaker tot de kok tot fans, ik hou van iedereen. Het voelt voor mij als thuiskomen.' Toch steekt Van Veen niet onder stoelen of banken dat hij wel openstaat voor een transfer komende zomer.

'Aan de andere kant ben ik ook al 31. Als er een club komt, en het is de juiste stap, dan zal ik met de eigenaren gesprekken gaan voeren. In feite zou het mijn laatste zet kunnen zijn. Misschien krijg ik groen licht en dan is iedereen blij. Dan kunnen ze een jongere speler halen en zet ik mijn eigen stap. Maar ik zou nooit een vertrek forceren, want ik heb respect voor deze club.'

Lees alles over het avontuur van Kevin van Veen in onderstaand PRO-artikel:

Spelersprofiel

K. van Veen


Geboortedatum:
1 juni 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Eindhoven
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
85 kg
Huidige club:
Kilmarnock
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.