'Van Persies vorm is laatste tijd niet minder geworden'

Sir Alex Ferguson kijkt tevreden terug op de afgelopen interlandperiode. De manager van Manchester United zag tot zijn opluchting dat zijn spits Robin van Persie weer wist te scoren.

'Van Persies vorm is laatste tijd niet minder geworden'

In de WK-kwalificatieduels met Estland (3-0) en Roemenië (4-0) kwam Van Persie in totaal tot drie doelpunten, terwijl hij namens Man Utd al zeven wedstrijden droog stond. 'Dat Van Persie in totaal drie keer scoorde voor Oranje, was voor mij het meest verheugende nieuws tijdens de interlandperiode', aldus Ferguson.

'Alle spitsen die een tijdje geen doelpunten maken, hopen daar zo snel mogelijk uit te komen. Hopelijk zijn deze treffers bij Oranje een steuntje voor Robin. Zijn vorm is de laatste tijd niet minder geworden. Dat is het belangrijkste, maar doelpunten zullen zeker helpen.'

Van Persie was op 10 februari voor het laatst trefzeker namens Man Utd in het thuisduel met Everton (2-0 winst). In totaal scoorde de 29-jarige aanvaller dit seizoen al 23 keer voor de Engelse koploper, die hem afgelopen zomer overnam van Arsenal.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen