Van Nistelrooij moet puzzelen: De Jong niet inzetbaar

Reacties

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij kan dinsdag geen beroep doen op Luuk de Jong. Ook de beoogde aanwinst Fábio Silva is tegen FC Emmen niet van de partij.

Van Nistelrooij moet puzzelen: De Jong niet inzetbaar
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
1 - 0
PSV
PSV

De Jong moest zaterdag al in de eerste helft afhaken. Na een ongelukkige botsing met Vitesse-verdediger Melle Meulensteen verdween de aanvoerder met een hoofdwond naar de kleedkamer.

Van Nistelrooij sprak na de nipte overwinning de hoop uit De Jong dinsdag weer te kunnen opstellen. Die hoop was ijdel, want de spits is onvoldoende hersteld om tegen FC Emmen binnen de lijnen te komen. Er is weliswaar geen sprake van een hersenschudding, maar een optreden in Drenthe is niet aan de orde. 

Fábio Silva is dinsdag niet beschikbaar als alternatief. De deal met de Portugese aanvaller zal op korte termijn worden afgerond, maar niet tijdig om de spits te kunnen laten aantreden tegen Emmen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer L. de Jong
Meer over L. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.