Van Nistelrooij moet improviseren in de spits, Veerman op de bank

Reacties

De opstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen is bekend. De door Besiktas begeerde Joey Veerman begint op de bank; de afwezigheid van Luuk de Jong biedt ruimte voor een basisplek voor Johan Bakayoko.

Van Nistelrooij moet improviseren in de spits, Veerman op de bank
© Pro Shots

De Jong viel zaterdag met een hoofdblessure uitviel tegen Vitesse (1-0 zege) en werd toen vervangen door Bakayoko. Hij is echter een buitenspeler en geen spits. Toekomstig aanwinst Fábio Silva is nog niet beschikbaar, waardoor Ruud van Nistelrooij moest improviseren in de voorhoede.

Het is afwachten hoe die er precies uit komt te zien. Zo zou Guus Til als spits gebruikt kunnen worden, maar Anwar El Ghazi ook. Wat verder opvalt, is dat Phillipp Mwene op de linksbackpositie plaatsmaakt voor Mauro Júnior.

Ki-Jana Hoever zit niet meer bij de wedstrijdselectie. Volgens Van Nistelrooij wordt via Wolverhampton Wanderers 'een oplossing gezocht' om Hoever bij een andere club onder te brengen, omdat hij weinig uitzicht heeft op speelminuten in Eindhoven. Fodé Fofana maakt zijn terugkeer op de bank na een zware knieblessure, die hem al bijna heel 2022 aan de kant hield.

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Bouchouari, Araujo, Veldmate, Dirksen; Veendorp, Bernadou; Mendes, El Messaoudi, Diemers; Zivkovic

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Mauro Júnior; Sangaré, Simons, Gutiérrez; Bakayoko, Til, El Ghazi

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.