Van Nistelrooij maakt vervanger van Madueke tegen Ajax bekend

Reacties

Ruud van Nistelrooij heeft de opstelling van PSV bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. De oefenmeester kiest in zijn officiële debuutwedstrijd voor Johan Bakayoko als vervanger van de geblesseerd geraakte Noni Madueke. Het duel met Ajax begint zaterdagavond om 20.00 uur in de Johan Cruijff Arena.

Van Nistelrooij maakt vervanger van Madueke tegen Ajax bekend
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 5
PSV
PSV

Op de persconferentie van vrijdag wilde Van Nistelrooij weinig kwijt over de opstelling. Hij liet desgevraagd weten dat Cody Gakpo en André Ramalho inzetbaar zijn; laatstgenoemde speelde op 23 april tegen SC Cambuur zijn laatste wedstrijd en zat sindsdien in de lappenmand met een blessure. Ramalho begint op de bank, maar Gakpo heeft een basisplek.

Gakpo en Bakayoko flankeren in de voorhoede de teruggekeerde Luuk de Jong. Achter de aanvallers is Guus Til opgesteld als nummer 10. Het middenveld bestaat verder uit Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. In de achterhoede is plaats voor Ki-Jana Hoever, Jordan Teze, Armando Obispo Philipp Max; zomeraanwinst Walter Benítez verdedigt het doel.

Opstelling PSV: Benítez; Hoever, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Gakpo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.