Van Nistelrooij bij afscheidswedstrijd Joaquín: 'Fantastisch om hier te zijn'

Reacties

Ruud van Nistelrooij meldt zich dinsdag op de afscheidswedstrijd van Joaquín Sánchez. De spits van Real Betis speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd als profvoetballer.

Van Nistelrooij bij afscheidswedstrijd Joaquín: 'Fantastisch om hier te zijn'
© Pro Shots

Van Nistelrooij en Joaquín waren ploeggenoten van elkaar bij Málaga en de 41-jarige spits is hem niet vergeten. De oud-trainer van PSV is één van de namen die zich dinsdagavond meldt voor de afscheidswedstrijd, die om 21.00 uur gespeeld wordt in het Benito Villamarín Stadium van Real Betis.

'Het is fantastisch om hier te zijn, om een geweldige ex-ploeggenoot, een geweldig persoon en een enorm karakter te eren. Het jaar dat ik met hem bij Málaga speelde, was een spectaculair jaar', zegt Van Nistelrooij tegenover Spaanse journalisten. 'We werden vierde in de competitie en de sfeer in de kleedkamer was geweldig. Er zijn er hier een paar, zoals Joaquín, Cazorla en een aantal anderen... Dat was de luidruchtigste kleedkamer die ik me kan herinneren.'

Andere belangrijke genodigden zijn onder meer Dani Ceballos en Sergio Ramos, maar ook Júlio Baptista, Casillas, Duda, Gaizka Mendieta, Fernando Morientes en Roberto Carlos zullen dinsdag in actie komen. Veel van de (oud-)voetballers die uitgenodigd zijn, hebben met Joaquín samengespeeld. De opbrengst van de afscheidswedstrijd komt geheel ten goede aan onderzoek naar kinderkanker. Seizoenkaarthouders kunnen voor twintig euro naar binnen, een kaartje voor kinderen kost tien euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.