Van La Parra vindt na kort Spaans avontuur onderdak in Tweede Bundesliga

Reacties

Rajiv van La Parra heeft na zijn vertrek bij UD Logroñés weer een nieuwe club gevonden. De aanvaller gaat aan de slag bij Würzburger Kickers in de Tweede Bundesliga. 

Van La Parra vindt na kort Spaans avontuur onderdak in Tweede Bundesliga
© Pro Shots

Eind december deed Van La Parra uitgebreid zijn verhaal in gesprek met VI. Na een niet bepaald prettig geëindigde tijd bij Rode Ster Belgrado zat hij zonder club. De Segunda División-club bood hem een oplossing voor een half jaar.

'Ze zochten een speler voor een half seizoen en dat paste perfect in mijn plaatje. Voor mij is dit ideaal omdat ik weer wedstrijdfit kan worden en daarna zelf weer verder kan kijken', zei hij destijds.

Uiteindelijk werd besloten al na ruim twee maanden uit elkaar te gaan. De aanvaller speelde zijn inziens te weinig en heeft daardoor aangegeven dat hij wilde vertrekken uit Spanje. Voor Logroñés speelde de aanvaller, die met Huddersfield Town in de Premier League uitkwam, uiteindelijk vier officiële duels. Würzburger Kickers kan op zijn beurt wel een versterking gebruiken. De club staat stijf onderaan op het tweede niveau van Duitsland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

R. van La Parra


Geboortedatum:
4 juni 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
72 kg
Huidige club:
Almere City FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.