Van Hooijdonk accepteert de uitdaging bij NAC

Reacties

Pierre van Hooijdonk gaat zijn bijdrage leveren aan het technisch beleid van NAC Breda. De oud-international neemt plaats in een interim-kerngroep.

Van Hooijdonk accepteert de uitdaging bij NAC

Na het ontslag van technisch directeur Hans Smulders was er een vacuüm ontstaan met betrekking tot het technische beleid van NAC. De Bredase club heeft dat nu ondervangen door een interim-kerngroep, die op tijdelijke basis het sportieve beleid gaat uitstippelen.

Naast Van Hooijdonk nemen hoofd opleidingen Tim Gilissen, trainer Mitchell van der Gaag en commissaris Cor van Rooij plaats in de kerngroep. 'Met deze oplossing waarborgen we het sportieve beleid van NAC en kunnen we ook per direct actie ondernemen in voorbereiding op de winterse transferperiode. Het mag duidelijk zijn dat we daar gezien de huidige sportieve situatie veel belang aan hechten', aldus Joost Gielen, voorzitter van de raad van commissarissen.

Van Hooijdonk gaat zich, onbezoldigd, richten op de in- en uitgaande transfers. 'Het is niet mijn bedoeling om vol in de schijnwerpers te staan, maar met name op de achtergrond te opereren en mijn netwerk en kennis in te zetten om NAC verder vooruit te helpen.'

De oud-international beseft dat er een flinke klus ligt. 'Het gaat hierbij niet om mij, maar om het belang van NAC. NAC ligt mij aan het hart en staat voor een behoorlijke uitdaging, dus het is belangrijk om zo snel mogelijk in beweging te komen. Iedereen moet daarin de juiste focus hebben en doen waar hij goed in is. We gaan met zijn vieren onze schouders eronder zetten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.