Van Hanegem geniet van Dumfries: 'De beste van ons land'

Reacties

Willem van Hanegem heeft zaterdag genoten van Denzel Dumfries, die op bezoek bij AS Roma zijn eerste doelpunt namens Internazionale maakte.

Van Hanegem geniet van Dumfries: 'De beste van ons land'
© Pro Shots

'Als rechtsback hoef je echt niet alles te kunnen', aldus Van Hanegem in zijn column in het AD. 'Dumfries kan goed verdedigen, uitstekend koppen, is vrij snel, toont altijd lef en trekt graag mee ten aanval. Dan ben je een goede back, de beste van ons land, met in mijn ogen Rick Karsdorp kort daarachter.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ons EK mislukte afgelopen zomer, maar Dumfries viel wel positief op', vervolgde De Kromme. 'En in een vloek en een zucht heeft hij ook een basisplaats bij de kampioen van de Serie A. Tegen AS Roma zag ik hem ook een bal blokken met zijn hele ziel en zaligheid, kort voor zijn rake kopbal en ook dat zei alles. Deze jongen staat er als het moet.'

Dumfries maakte pas in de slotfase van de transferperiode de overstap naar Internazionale, maar kwam tot dusver al zeventien officiële wedstrijden in actie namens de Nerazzurri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.