Van Hanegem fileert Jørgensen, Seedorf ziet Memphis als Barcelona-bouwsteen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Hanegem fileert Jørgensen, Seedorf ziet Memphis als Barcelona-bouwsteen
© Pro Shots

'Of ik snap het niet meer, of Jørgensen is de weg kwijt. Eigenlijk had hij gisteren bij het verlaten van het veld moeten zeggen: "Trainer, bedankt dat jullie het elke keer maar weer met mij proberen. Ik laat sinds 2017 eigenlijk nooit meer echt iets zien, ik sta er soms wel, maar raak al tijden nauwelijks een bal. En oh ja, de supporters staan voor mijn appartement met fakkels en spandoeken. Dat is mooi van die mensen, maar het is eigenlijk iets om me kapot voor te schamen, want ze doen het omdat ik het niet laat zien."'
Willem van Hanegem begreep niets van de onvrede bij Nicolai Jørgensen, die na zijn wissel een stoel weggooide en weigerde trainer Dick Advocaat een hand te geven. (AD)

'Barcelona is op dit moment in transitie. Als ze spelers als Memphis kunnen halen, dan zijn ze klaar voor de toekomst.'
• In de ogen van Clarence Seedorf is Memphis Depay een van de grootste talenten op de Europese velden. De Oranje-international zou op zijn plaats zijn in Camp Nou. 'Als het Barcelona wordt, dan is dat beter voor alle partijen. Ronald Koeman en hij hebben zeer goed samengewerkt.' (Stats Perform News)

• Deze dertigste november kent kleurrijke jarigen, zoals Nigel de Jong (36) en Abel Xavier (48). Ook voor George Graham (76), Dick Schoenaker (68), Aldair (55), Andy Gray (65), Patrik Andersson (53), Adnane Tighadouini (28) en Desevio Payne (25) is het weer een heuglijke dag, net als voor Gary Lineker (60)

• Op 30 november 2003 maakte Rafael van der Vaart zijn fameuze doelpunt met de hak in de Klassieker tegen Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Op 30 november 2014 scoorde Bruno Peres op indrukwekkende wijze voor Torino in de stadsderby tegen Juventus. Hij begon in het eigen zestienmetergebied aan een solo en rondde het keurig af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.