Van Halst grapt over Gudelj, Gayle raakt tanden kwijt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Halst grapt over Gudelj, Gayle raakt tanden kwijt

Jan van Halst kan zich wel inleven in Nemanja Gudelj, die bij Ajax uit de selectie is gezet. Dat overkwam de huidige directeur van FC Twente als speler bij de Amsterdammers ook, toen hij door Co Adriaanse in 2000 uit de eerste selectie werd gezet. Op Twitter ziet Van Halst de humor er wel van in.

• Spakenburg-keeper Richard Arends kende zaterdag op z'n zachtst gezegd niet de beste voetbalmiddag van zijn loopbaan, maar waarschijnlijk wel de kortste...

• De plaatselijke tandarts van Newcastle kan binnenkort een bezoekje verwachten van Dwight Gayle. De aanvaller van Newcastle United is vier tanden kwijtgeraakt na een vechtpartij op een verjaarsfeestje van ploeggenoot Jamaal Lascelles. Gayle kreeg het aan de stok met iemand op het feestje over zijn salaris van veertigduizend euro per week. Daarbij zou de aanvaller twee rake klappen in zijn gezicht hebben gekregen. (The Newcastle Chronicle)

• De dagelijkse Mannequin Challenge komt van Excelsior Onder-17. Zelfs een Ronaldo-imitator komt voorbij.

Pep Guardiola ontkent dat hij zich bemoeit met het seksleven van de spelers van Manchester City. Deze week liet Samir Nasri, die door de Engelse topclub is verhuurd aan Sevilla, optekenen dat de Catalaanse manager het zijn spelers verbiedt om na middernacht seks te hebben. 'Dat is simpelweg niet waar', kaatst Guardiola de bal terug in gesprek met de BBC. 'Het is onmogelijk om goed voetbal te spelen als je geen seks hebt met je partner.'

• Ruim vier maanden na de EK-finale tussen Portugal en Frankrijk (1-0) zijn deze beelden van een toespraak van Cristiano Ronaldo van na de wedstrijd opgedoken. De superster spreekt onder meer over een van de mooiste dagen van zijn leven. 'Ik heb al drie keer gehuild.'

• We weten al een tijdje dat het een puinhoop is bij de Argentijnse voetbalbond. Niet voor niets staat de federatie onder curatele bij de FIFA. Een nieuw dieptepunt is bereikt. Volgens de Spaanse krant AS heeft Lionel Messi onlangs uit eigen zak de salarissen van de beveiligers betaald. De medewerkers waren liefst zes maanden niet betaald door de bond.

• Het is vandaag precies dertien jaar geleden dat Nederland dankzij een 6-0 zege op Schotland het EK 2004 haalde. De druk stond er vol op voor Oranje nadat het heenduel in de play-offs met 1-0 verloren was gegaan. In de return brak Wesley Sneijder de ban met een hard schot en liet Ruud van Nistelrooy een hattrick aantekenen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.