Van Gaal slachtoffert Memphis voor clash met Chelsea

Reacties

Louis van Gaal heeft zijn basisformatie flink op de schop gegooid voor het thuisduel met Chelsea. De manager van Manchester United wijzigt zijn basisformatie op vier plaatsen ten opzichte van de wedstrijd tegen Stoke City, dat op Boxing Day met 2-0 te sterk bleek.

Van Gaal slachtoffert Memphis voor clash met Chelsea

Michael Carrick, Phil Jones, Marouane Fellaini en Memphis Depay zijn het slachtoffer van de wijzigingen die de Nederlandse manager doorvoert; Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin en Wayne Rooney mogen dit keer wél starten.

Laatstgenoemde keert weer terug als aanvoerder in de basisformatie, terwijl hij zaterdag om tactische redenen nog op de bank begon. Memphis moet zijn flater - een te korte terugkopbal die de openingstreffer van Stoke inleidde - bekopen met een reserverol.

Ontslag
Voor Van Gaal is de confrontatie met het Chelsea van Guus Hiddink, de huidige nummer zestien van de ranglijst, een cruciale. Hij ligt onder vuur nu Manchester United teleurstellend presteert. The Red Devils werden eerder al uitgeschakeld in de Champions League en bezetten na achttien speelronden de teleurstellende zesde positie op de ranglijst. Volgens het overgrote merendeel van de bezoekers van VI.nl is de voormalig bondscoach dan ook bezig aan zijn laatste duel als manager van United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.