'Van Gaal moet Vermeer vervangen door Stekelenburg'

Het Nederlands elftal speelt dinsdag tegen Roemenië in de strijd om een ticket voor het WK 2014 in Brazilië. Bekijk hier de meest populaire opstelling, de voorbije dagen samengesteld door de bezoekers van VI.nl. Met het afvallen van Wesley Sneijder is het elftal ten opzichte van de opstelling die jullie merendeels kozen voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland (3-0) op één positie gewijzigd. Rafael van der Vaart neemt zijn positie over op het middenveld, zoals hij ook voor collega Sneijder inviel tegen de Esten.

'Van Gaal moet Vermeer vervangen door Stekelenburg'

Sneijder werd in het duel met Estland gewisseld vanwege een liesblessure, waardoor AZ-middenvelder Adam Maher inmiddels bij de selectie werd gehaald. De jongeling scoorde echter dertien procent van de stemmen, 36 procent minder dan Van der Vaart behaalde.

In tegenstelling tot de keuze van bondscoach Louis van Gaal om Kenneth Vermeer in het doel te zetten, koos de VI.nl-bezoeker massaal voor Maarten Stekelenburg onder de lat. Ook voor de wedstrijd tegen Roemenië ziet het merendeel van de bezoekers de keeper van AS Roma liever onder de lat dan Ajacied Vermeer (zeventig om twintig procent).

Jeremain Lens, Robin van Persie en Arjen Robben vormen in de ogen van de bezoekers van VI.nl net zoals de vorige keer de aanvalslinie van Oranje. <br /><br />

Bekijk hier al onze video's