Van Dijk volgende Oranje-international die meteen na WK scoort

Reacties

Virgil van Dijk is maandagavond tot scoren gekomen in de wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool. De verdediger van The Reds ontving de bal in het strafschopgebied van Mohamed Salah en zocht met zijn linkerbeen de rechterhoek uit.

Van Dijk volgende Oranje-international die meteen na WK scoort
© Viaplay
Aston Villa
Aston Villa
1 - 3
Liverpool
Liverpool

Van Dijk, die zijn tweede doelpunt van het seizoen maakte in de Premier League, zette Liverpool op een 0-2 voorsprong tegen Aston Villa. Het was een mooi moment voor Van Dijk, wiens eerste doelpoging sinds zijn gemiste penalty in de kwartfinale van het WK een doelpunt opleverde.

Aangever Salah had eerder in de wedstrijd voor de 0-1 gezorgd. Na een afgeslagen corner in de vijfde minuut kwam de bal terecht bij Trent Alexander-Arnold, die vanaf circa 35 meter van het doel een prachtige pass gaf op Andy Robertson met de buitenkant van de voet. Robertson nam de bal in één keer uit de lucht om Salah te bedienen en de Egyptenaar stond bij de tweede paal klaar om af te ronden.

Internationals
Van Dijk is niet de enige Oranje-international die de WK-kater heeft weggespoeld door meteen een doelpunt te maken. Wout Weghorst scoorde in zijn eerste twee wedstrijden voor Besiktas na het toernooi, Nathan Aké besliste het League Cup-duel tussen Manchester City en Liverpool (3-2) en Marten de Roon sloeg toe in het vriendschappelijke duel tussen Real Betis en Atalanta Bergamo (0-3).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.