Seuntjens verlengt op De Vijverberg en begint aan laatste seizoen als prof

Reacties

Ralf Seuntjens (35) is nog niet klaar met voetballen. De spits plakt er nog een jaar aan vast bij De Graafschap. Afgelopen week kwamen beide partijen tot een akkoord.

Seuntjens verlengt op De Vijverberg en begint aan laatste seizoen als prof

Voor de Seun of God komt er nog een bonusjaar bij op De Vijverberg. Het karaktermens knokte zich, na een slepende ziekte, terug naar het betaalde voetbal. Tegen alle verwachtingen in dook hij afgelopen winter weer op in de Keuken Kampioen Divisie. Daar was hij ook meteen van waarde.

Wat niemand op dat moment verwachtte, was dat Seuntjens nog helemaal niet bezig was aan zijn afscheidstournee. De routinier deed er binnen én buiten het veld alles aan om zo goed beslagen mogelijk ten ijs te komen en verraste vriend en vijand met zijn fitheid.

Laatste jaar
Dat heeft er nu in geresulteerd dat de club de spits binnenboord heeft gehouden. Al klinkt vanuit de entourage van Seuntjens wél het volgende: hij begint aan zijn laatste jaar als betaalde voetballer. Daarmee krijgt de Keuken Kampioen Divisie nog één keer de kans om te genieten van de kleurrijke persoonlijkheid.

Overigens beginnen De Graafschap en Seuntjens niet zonder ambities aan het slotjaar van de Bredanaar. Beide partijen ruiken kansen komend seizoen om mee te strijden om directe promotie. Het zou een prachtig slotstuk van een schitterend bonushoofdstuk in zijn carrière zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.