Van Dijk toont hoopgevende beelden van race tegen de klok

Reacties

Virgil van Dijk gaat in volle vaart verder met zijn revalidatie, stap voor stap komt hij dichter bij zijn terugkeer op het veld. Met nog iets minder dan een halfjaar te gaan tot de start van het EK zorgt de Oranje-captain met nieuwe beelden voor hoop.

Van Dijk toont hoopgevende beelden van race tegen de klok
© Pro Shots

Voor de 29-jarige verdediger ging het op 17 oktober enorm mis in de derby tegen Everton. Bij een charge van doelman Jordan Pickford liep Van Dijk een zware knieblessure op. Sindsdien is het vraag of de Oranje-aanvoerder het EK haalt.

Het komende eindtoernooi begint voor het Nederlands elftal op 13 juni met een wedstrijd tegen Oekraïne. Bondscoach Frank de Boer gaf in een uitgebreid interview voor ons eindejaarsnummer aan dat Van Dijk met het oog op een EK-optreden dit seizoen eigenlijk nog minuten moet maken bij Liverpool, omdat hij anders vreest dat de club Van Dijk niet wil afstaan.

Zo nu en dan gunt Van Dijk de buitenwereld een inkijkje in het revalidatieproces. Begin december zagen we hem al hard trainen met medische specialisten van Liverpool, op de nieuwe beelden werkt de international alweer voorzichtig met een bal. Bij de start van de herstelperiode deelde hij in oktober een statement waarin hij onder meer zei: 'Ik geloof erin dat tegenslagen ook kansen bieden en met de hulp van God keer ik beter, fitter en sterker dan ooit terug.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.