Van Dijk laat verwijt 'arrogant verdedigen' van zich afglijden

Reacties

Virgil van Dijk was zaterdag niet de gebruikelijk rots in de branding bij de start van het Premier League-seizoen. De verdediger van Liverpool kreeg een bijzonder verwijt.

Van Dijk laat verwijt 'arrogant verdedigen' van zich afglijden
© Pro Shots

Jamie Carragher was namelijk zeer kritisch over het optreden van Van Dijk tegen Leeds United (4-3). Bij de tweede tegentreffer was er sprake van 'arrogant verdedigen', zo oordeelde de gewezen international en Liverpool-icoon bij Sky Sports. 'Misschien gebeurt het omdat het gaat om Leeds, een nieuw team en denkt hij er te lichtvaardig over.'

Van Dijk zelf reageerde nuchter na de kritiek op zijn zeldzame fout. 'Het kan een keer gebeuren. Ik probeer altijd mijn best te doen en dat heb ik ook nu gedaan. Helaas kwam er een doelpunt uit voort, maar ik maak me er geen zorgen om.'

De statistieken toonden aan hoe bijzonder de fout van Van Dijk was gezien zijn ongekende sterke optredens in het shirt van Liverpool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.