Van Dijk gooit handdoek nog niet in de ring ondanks 'groot gat' met City

Reacties

Manchester City is in Engeland de winnaar van het weekend geworden door het gelijkspel tussen nummer twee Chelsea en nummer drie Liverpool. Virgil van Dijk heeft desondanks de hoop op de Engelse landstitel nog niet opgegeven.

Van Dijk gooit handdoek nog niet in de ring ondanks 'groot gat' met City
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 2
Liverpool
Liverpool

Liverpool heeft nu een achterstand van elf punten, maar speelde wel een wedstrijd minder dan City. 'Het is nooit moeilijk om erin te geloven', zei Van Dijk voor de camera van Sky Sports. 'Het is een groot gat, maar zij hebben alles te verliezen.'

De Oranje-international refereerde daarna aan het seizoen dat Liverpool zelf veel punten voorsprong had. 'Wij hadden ook een groot gat geslagen, maar wij gaven het weg. Wat dat betreft is dus alles mogelijk', ging hij verder.

'Wij zullen ons moeten focussen op onszelf, net als Chelsea. Wij moeten gewoon resultaten behalen, goed voetbal spelen en wedstrijden winnen. Dat klinkt makkelijk. Maar het is veel moeilijker dan je denkt, dat zie je vandaag ook', sloot hij af. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2021/2022

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
29
6
3
99-26
+73
93
2
Liverpool
38
28
8
2
94-26
+68
92
3
Chelsea
38
21
11
6
76-33
+43
74
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.