Van der Vaart debuteert bij winnend Esbjerg

Reacties

Rafael van der Vaart heeft zijn veelbesproken debuut gemaakt bij Esbjerg. De 35-jarige Nederlander viel twintig minuten voor tijd in tegen Aalborg, de eindstand stond toen al op het scorebord: 0-1.

Van der Vaart debuteert bij winnend Esbjerg
Aalborg BK
Aalborg BK
0 - 1
Esbjerg fB
Esbjerg fB

Van der Vaart maakte deze zomer de transfervrije overstap van FC Midtjylland naar Esbjerg, bij zijn vorige werkgever kwam de 109-voudig international nauwelijks aan spelen toe.

Trainer John Lammers deed in eerste instantie ook geen beroep op Van der Vaart. Hij liet weten dat de middenvelder wel als invaller gebracht kon worden bij een 3-0 voorsprong, om het tempo uit de wedstrijd te halen.

Een week later was daar dan toch het debuut voor de ex-speler van onder andere Ajax, Tottenham Hotspur en Real Madrid. Samen met zijn teamgenoten trok Van der Vaart de overwinning tegen Aalborg over de streep. Door de overwinning is Esbjerg de nieuwe nummer zes van de Deense competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.