Van der Sar terug in Nederland, nog wel op intensive care

Reacties

Voormalig Ajax-directeur Edwin van der Sar is gerepatrieerd vanuit Kroatië. Daar werd de oud-keeper ruim een week geleden getroffen door een hersenbloeding. Sindsdien lag hij op de intensive care in Kroatië, inmiddels is hij teruggekeerd in Nederland. Ook daar zal hij voorlopig op de intensive care blijven.

Van der Sar terug in Nederland, nog wel op intensive care
© Pro Shots

Via zijn vrouw Annemarie (links naast Van der Sar op de hoofdfoto) kwam Ajax zaterdagochtend met een update over de situatie van Van der Sar. Die blijft, ook na de reis van Kroatië naar Nederland, hetzelfde. Van der Sar is stabiel, zijn situatie niet levensbedreigend en de voormalig directeur is communicatief. Hij zal verder onderzocht worden op de intensive care in een Nederlands ziekenhuis, zijn familie hoopt dat hij zich daarna kan focussen op zijn herstel.

Van der Sar maakte eind mei bekend dat hij zijn taken als algemeen directeur van Ajax zou neerleggen. 'Na bijna elf jaar in de directie ben ik op', zei de oud-doelman toen. Voor het eerste oefenduel van de voorbereiding kwamen de spelers van Ajax met een keepersshirt het veld om als steunbetuiging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.