Ajax komt met update Van der Sar, fraaie actie van spelers voor oefenduel

Reacties

Edwin van der Sar blijft voorlopig op de intensive care liggen in Kroatië nadat hij vrijdag werd getroffen door een hersenbloeding. De toestand van de voormalige doelman en algemeen directeur van Ajax is stabiel, maar nog steeds zorgwekkend.

Ajax komt met update Van der Sar, fraaie actie van spelers voor oefenduel
© Pro Shots

Ajax werd vrijdag door familieleden op de hoogte gebracht en brengt zaterdag een update in een kort statement naar buiten. 'Edwin van der Sar blijft voorlopig op de intensive care. Zijn toestand is stabiel, maar nog steeds zorgwekkend. Ajax deelt deze informatie namens Annemarie van der Sar, de echtgenote van Edwin. De familie Van der Sar is samen met Ajax dankbaar en diep geraakt door de vele steunbetuigingen.'

Van der Sar maakte eind mei bekend dat hij zijn taken als algemeen directeur van Ajax zou neerleggen. 'Na bijna elf jaar in de directie ben ik op', zei de oud-doelman. Voorafgaand aan het oefenduel met FC Den Bosch kwamen de spelers van Ajax met een keepersshirt met de naam Van der Sar het veld op om hem een hart onder de riem te steken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.