'Van der Meyde voelt zich nergens te groot voor'

Andy van der Meyde staat open voor een terugkeer naar een Nederlandse ploeg. De voormalig international is transfervrij na zijn vertrek bij Everton afgelopen zomer. Momenteel is Van der Meyde weer fit na een knieblessure en wil hij zich via een Nederlandse club weer in de kijker spelen voor een zomertransfer.

'Van der Meyde voelt zich nergens te groot voor'

'Andy is klaar voor een rentree', zegt zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker tegen Voetbal International. 'Hij is fit en staat weer te trappelen. Andy heeft lang niet gevoetbald en voelt zich nergens te groot voor. Hij wil gewoon graag bewijzen dat hij nog steeds goed kan voetballen, om zich op die manier weer in de kijker te spelen. Dan zien we komende zomer wel hoe zijn toekomst er verder uitziet.'

Andy van der Meyde brak door bij Ajax, maar verruilde die club in 2003 voor Internazionale. Twee jaar later vertrok de vleugelspeler naar Everton, maar mede door problemen en blessureleed speelde hij in vier seizoenen slechts twintig wedstrijden voor The Toffees. Van der Meyde kwam achttien keer uit voor Oranje en maakte een doelpunt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen