Van der Meijde en Helder staan voor debuut bij oud-internationals

Reacties

Andy van der Meijde en Glenn Helder maken zaterdag naar alle waarschijnlijkheid hun debuut in de traditionele nieuwjaarswedstrijd die de oud-internationals spelen tegen Koninklijke HFC. Dat meldt de organisatie donderdag.

Van der Meijde en Helder staan voor debuut bij oud-internationals

Ook onder anderen Sander Westerveld, Barry Opdam, Martijn Reuser, Michael Mols, Michel Kreek, Denny Landzaat, Andwelé Slory en Simon Tahamata maken deel uit van de selectie van trainer Ben Wijnstekers. De aftrap is om 14.30 uur.

Dit jaar spelen ook de oud-internationals bij de vrouwen een nieuwjaarswedstrijd. Dit gebeurt onder leiding van Vera Pauw en Andries Jonker. Om 12.00 uur zijn de zogeheten Royal Haarlem All-Stars de tegenstander, een team dat bestaat uit speelsters van ADO '20, SV Alliance '22, SC Buitenveldert, Koninklijke HFC, SV Overbos, RKVV Velsen en SV Zandvoort.

Beide duels worden gespeeld volgens de Future Playing Rules Football, een pakket nieuwe spelregels. Hiertoe behoren een 'intrap' of dribbel in plaats van een ingooi, een self-pass (een vrije trap waarbij de nemer in balbezit blijft) en tijdstraffen.

Onlangs spraken we uitgebreid met Andy van der Meijde in onze rubriek Buiten de Lijntjes:

Van der Meijde: '45.000 euro was mijn hoogste boete ooit'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.