Van der Kraan keert drie maanden na vertrek terug bij FC Twente

Reacties

Paul van der Kraan keert tijdelijk terug bij FC Twente. De 68-jarige voetbalbestuurder neemt de honneurs waar totdat de Tukkers een nieuwe algemeen directeur hebben gevonden.

Van der Kraan keert drie maanden na vertrek terug bij FC Twente
© Pro Shots

Van der Kraan nam op 1 september juist na tweeënhalf jaar afscheid van Twente. Dat had op 1 juli met Jan-Willem Brüggenwirth zijn opvolger al aangesteld, maar hij vertrok onlangs weer. 'We hebben samen geconcludeerd dat er geen juiste match is, en die moet er natuurlijk wel zijn', liet Dennis Schipper namens de raad van commissarissen weten.

Al snel na het vertrek van Brüggenwirth zong de naam Nico-Jan Hoogma rond in Enschede. De oud-speler van Twente maakte onlangs bekend in 2022 te zullen vertrekken bij de KNVB en is in de zomer eventueel beschikbaar. Van der Kraan dient nu als tijdelijke oplossing en blijft uiterlijk tot de zomer van 2022, totdat er een nieuwe algemeen directeur is gevonden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.