Van der Hoorn hoopt te leren van Welshe EK-uitblinker

Reacties

Mike van der Hoorn is erg blij met zijn overstap van Ajax naar Swansea City. De 23-jarige verdediger hoopt bij de Premier League-club te leren van EK-uitblinker Ashley Williams, die woensdagavond met Wales in de halve finale aantreedt tegen Portugal.

Van der Hoorn hoopt te leren van Welshe EK-uitblinker

'Ik heb hem gezien op het EK en hij is een erg goede verdediger. Ik hoop dat ik van hem kan leren', vertelt Van der Hoorn in een interview op de clubwebsite.

Van der Hoorn sprak zaterdag op de verjaardag van een gezamenlijke vriend nog met Leroy Fer over de mogelijke transfer. Fer werd deze week definitief door Swansea City overgenomen van Queens Park Rangers nadat hij al op huurbasis uitkwam voor de Welshe club.

'Leroy vertelde mij dat het een warme club is. Ik heb de duels met topteams zoals Chelsea, Manchester United en Arsenal gezien. In Nederland zien we eigenlijk alleen de wedstrijden van de Engelse top, maar als ik Swansea zag spelen, zag het er zeker leuk uit.'

De nieuwste aanwinst van Swansea, die voor zijn komst naar Ajax in 2013 uitkwam voor FC Utrecht, kan niet wachten totdat hij kan beginnen in Wales. 'Ik was bij Ajax al bezig in de voorbereiding. Dus ik wil niet een week stilstaan. Verder heb ik zin om de duels aan te gaan, dat hoort ook bij het Engelse voetbal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.