Van den Brom verzekert fans: 'Jullie gaan een ander AZ zien'

Reacties

Een onherkenbaar AZ verloor zondag van Willem II, vier dagen later staan de clubs weer tegenover elkaar. Ditmaal is de TOTO KNVB-beker het strijdtoneel. Trainer John van den Brom heeft op de persconferentie voor dat duel beloofd dat er donderdag een ander AZ staat.

Van den Brom verzekert fans: 'Jullie gaan een ander AZ zien'

In speelronde 23 van de Eredivisie ging AZ met 2-1 onderuit in Tilburg, de Alkmaarders haalden hun normale niveau toen niet. 'We hebben de wedstrijd uitgebreid geanalyseerd en ik heb niet het AZ van de afgelopen weken gezien', beaamt Van den Brom.

'Iedereen was vol lof, en terecht, maar nu was er teleurstelling. Ook omdat ik weet dat de jongens beter kunnen dan dat', gaat Van den Brom verder. De knop is nu omgezet. 'De dag na de wedstrijd was er gretigheid. Ook woensdag zag ik de felheid en agressiviteit die wij als staf willen zien. Donderdag ga je een ander AZ zien dan afgelopen duel. Daar ben ik van overtuigd. Het was een wake-up call.'

AZ haalde de voorgaande twee seizoenen de finale van het Nederlandse bekertoernooi, in de eindstrijd werd achtereenvolgens verloren van Vitesse en Feyenoord. De andere halve finale gaat dit seizoen tussen Feyenoord en Ajax.

De samenvatting van Willem II - AZ in de Eredivisie.
Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.