Van den Brom lovend over NAC: 'Ze blijven er ook in'

Reacties

John van den Brom denkt dat aanstaande opponent NAC Breda ook na dit seizoen in de Eredivisie speelt. De Brabanders hebben één punt uit drie competitieduels, maar de oefenmeester van AZ voorziet geen makkelijke wedstrijd voor de Alkmaarders.

Van den Brom lovend over NAC: 'Ze blijven er ook in'

'Ik denk dat ze heel blij zijn dat ze weer terug zijn. Ze blijven er ook in en gaan meer punten halen dan dat ze nu hebben. Het is een team. Vooral wedstrijden in het Rad Verlegh zijn een moeilijk te nemen horde voor de tegenstander', is Van den Brom lovend tegenover de digitale kanalen van AZ. Zelf zal de trainer niets aan zijn opstelling veranderen ten opzichte van het gewonnen uitduel bij Vitesse van voor de interlandperiode (1-2).

'De basis is hetzelfde. We zijn in vorm en dat willen we vasthouden.' Zo goed als iedereen is fit. Calvin Stengs ligt er een jaar uit met een kruisbandblessure en Ricardo van Rhijn moet nog ritme op doen. 'Hij doet echter volledig mee en maakt een goede indruk. Maar hij zit nog in de voorbereiding en dat is anders dan Fredrik Midtsjö, die vol in competitie zit. Dinsdag speelt Jong AZ tegen Telstar en dan hoop ik dat Ricardo minuten maakt.' AZ ontvangt NAC zondagmiddag om 14.30 uur in het AFAS Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.