'Van den Berg heeft wat te kiezen: nog drie clubs tonen interesse'

Reacties

Sepp van den Berg gaat Liverpool mogelijk opnieuw op huurbasis verlaten. De Daily Mail meldt dat de twintigjarige centrale verdediger volop belangstelling geniet uit het Championship.

'Van den Berg heeft wat te kiezen: nog drie clubs tonen interesse'
© Pro Shots

Dinsdag maakte The Athletic al gewag van de interesse van Burnley, maar naar verluidt zijn ook Watford, Blackburn Rovers en Sheffield United in de markt voor Van den Berg. De afgelopen anderhalf jaar werd hij uitgeleend aan Preston North End, maar nu zou Van den Berg dus bij een andere ploeg in het Championship zijn opwachting kunnen maken.

Toen Burnley-manager Vincent Kompany vrijdag met de geruchten werd geconfronteerd, zei hij: 'We hebben het dan wel over een speler die onder contract staat bij een andere club. Het enige wat ik kan zeggen is dat Sepp een heel goede speler is.'

Van den Berg kwam tijdens de voorbereiding geregeld in actie voor Liverpool, maar hoeft niet te rekenen op veel speeltijd dit seizoen. Het jeugdproduct van PEC Zwolle speelde tot dusverre vier wedstrijden in het eerste elftal van The Reds.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.