Van de Ven heeft toptransfer naar Tottenham Hotspur te pakken

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich versterkt met Micky van de Ven. De Nederlandse centrale verdediger komt over van VfL Wolfsburg en tekent een contract tot de zomer van 2028.

Van de Ven heeft toptransfer naar Tottenham Hotspur te pakken
© Pro Shots

Van de Ven wordt hiermee beloond voor een sterk seizoen bij VfL Wolfsburg. Van de 34 wedstrijden in de Bundesliga begon hij er 33 in de basis. In de zomer van 2021 nam de Duitse club hem voor voor drieënhalf miljoen euro over van FC Volendam. Volgens Engelse media maakt Tottenham nu veertig euro over naar Wolfsburg en kan Van de Ven via bonussen nog tien miljoen euro extra bij elkaar voetballen voor zijn oude club.

In Duitsland had Van den Ven nog een contract tot de zomer van 2027, nadat hij begin maart nog zijn verbintenis verlengde. De 22-jarige verdediger uit Wormer speelde elf interlands voor Jong Oranje, maar wacht nog op zijn debuut voor het 'grote' Nederlands elftal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.