Van de Looi wil stunten tegen Feyenoord: 'Had ook nooit van Ajax gewonnen'

Reacties

Willem II-coach Erwin van de Looi hoopt op een stunt tegen Feyenoord. De coach van de Tilburgers verwijst naar vorig seizoen als bewijs dat niets onmogelijk is.

Van de Looi wil stunten tegen Feyenoord: 'Had ook nooit van Ajax gewonnen'

Vorig seizoen stuntte Willem II immers in De Arena door met 1-2 te winnen van Ajax. Tot die wedstrijd had Van de Looi nog nooit van de Amsterdammers gewonnen. Nu treft hij in De Kuip Feyenoord, een ploeg waartegen hij eveneens nog nooit het zoet van een zege heeft mogen smaken. 'Maar ruim een jaar geleden had ik ook nog niet van Ajax gewonnen', zo wees hij op het feit dat Willem II niet kansloos is.

Willem II kan de punten ook goed gebruiken. De eerste twee optredens gingen immers verloren. 'Het is aan ons de taak om ons topniveau te halen. Feyenoord is een goed ontwikkelde ploeg met wapens die vanaf het begin worden ingezet. Daar moeten wij alert op zijn, het liefst vanaf het begin', zo doelde Van de Looi op de beginfase van het duel met Utrecht, waarin de Domstedelingen snel een 2-0 voorsprong namen.

Tot slot kwam de Willem II-coach ook nog even terug op de transfermarkt. Hij hoopt immers nog op een extra spits. Bartholomew Ogbeche is immers nog niet helemaal fit, al traint hij wel weer. 'We zijn tevreden over Fran Sol, maar met slechts één spits kunnen we de competitie niet in.'

Een korte voorbeschouwing op Feyenoord-Willem II
De samenvatting van FC Utrecht-Willem II
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.