Van de Beek na ruim een jaar weer trefzeker voor Man Utd

Reacties

Donny van de Beek heeft zaterdagmiddag voor het eerst sinds lange tijd weer eens gescoord voor Manchester United. Zijn goal kwam voor manager Ole Gunnar Solskjaer en Man Utd op een belangrijk moment.

Van de Beek na ruim een jaar weer trefzeker voor Man Utd
© Imago
Watford
Watford
4 - 1
Manchester United
Manchester United

Een knotsgekke openingsfase leverde Man Utd een naar gevoel op. Al na acht minuten ging de bal op de stip na een overtreding van Scott McTominay, die Van de Beek opnieuw op de bank hield. De door Ismaïla Sarr gemiste strafschop mocht overgenomen worden na te vroeg inlopen door spelers van United, maar ook het tweede buitenkansje werd gepareerd door keeper David de Gea. Het bleek uitstel van executie, nog voor rust scoorde Watford tweemaal. Joshua King brak de wedstrijd open en de ongelukkige Sarr kwam vlak voor rust alsnog tot scoren.

Solskjaer reageerde door Van de Beek na rust in te brengen en na vijf minuten was het raak voor de Nederlander. Na een voorzet legde Cristiano Ronaldo de bal breed met het hoofd, waarna Van de Beek de aansluitingstreffer in kon koppen. Voor de aanvallende middenvelder is het zijn eerste doelpunt sinds 19 september 2020, toen hij tijdens zijn debuut trefzeker was tegen Crystal Palace.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.