Van de Beek krijgt minuten in verloren oefenwedstrijd Manchester United

Reacties

Manchester United heeft woensdag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen Burnley. Manager Erik ten Hag gaf minuten aan spelers die niet in aanmerking komen voor een basisplaats, waaronder Donny van de Beek.

Van de Beek krijgt minuten in verloren oefenwedstrijd Manchester United
© Pro Shots

Ten Hag koos voornamelijk voor jeugdspelers die nog niet eerder in het eerste hebben gespeeld, bedoeld om ze zoveel mogelijk wedstrijdritme te geven, maar ook Van de Beek, Scott McTominay, Hannibal Mejbri, Anthony Martial en FC Twente-doelwit Facundo Pellistri kwamen in actie. Jonny Evans kwam eveneens in actie. Hij is clubloos, maar schijnt met Manchester United te praten over een contract.  Burnley, getraind door Vincent Kompany, was met 3-0 te sterk.

Dat Van de Beek minuten krijgt in oefenwedstrijden zegt momenteel alles over zijn status. Hij komt niet in aanmerking voor een basisplaats in het eerste elftal. Real Sociedad wilde Van de Beek graag hebben, maar trok onlangs Arsen Zakharyan aan, onduidelijk is dus of Van de Beek nog in beeld is.

Het contract van Van de Beek bij Manchester United loopt nog twee seizoenen door. De club betaalde in 2020 omstreeks veertig miljoen euro aan Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.