Van Bronckhorst twijfelt nog over opstellen Berghuis

Reacties

Giovanni van Bronckhorst weet nog niet of hij donderdag tegen SC Heerenveen weer een beroep zal doen op Steven Berghuis. De buitenspeler werd zondag uit tegen FC Utrecht gestraft, nadat hij eerder die week in aanvaring was gekomen met de trainer.

Van Bronckhorst twijfelt nog over opstellen Berghuis

Die bekritiseerde Berghuis na een overtreding, toen de aanvaller de discussie opzocht. Voor Van Bronckhorst was de woordenwisseling reden Berghuis buiten de basis te laten in Utrecht. Hoewel de coach vooraf sprak van een tactische wissel, besloot Berghuis na afloop open kaart te spelen en toe te geven dat hij was bestraft.

Van Bronckhorst liet Berghuis wel invallen, die vervolgens meteen beslissend was met een assist. Niettemin twijfelt de trainer of hij zijn aanvaller opstelt in het midweekse duel met SC Heerenveen. 'Daar ben ik nog niet uit.'

Berghuis zelf vindt dat zijn straf erop zit. 'Ik vond wat ik heb gedaan niet eens een straf waard, maar de trainer is de baas en ik accepteer dat.'

Clubwatcher Martijn Krabbendam besprak eerder de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht en het passeren van Steven Berghuis.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.