Van Bronckhorst rekent op meer speeltijd voor Van Persie

Reacties

Robin van Persie kan donderdag in het bekerduel met FC Utrecht een grotere rol spelen om de blamage van afgelopen zondag weg te spoelen.

Van Bronckhorst rekent op meer speeltijd voor Van Persie

Van Persie kwam zondag na ruim een uur binnen de lijnen om de dreigende nederlaag tegen Fortuna Sittard te voorkomen. De invalbeurt mocht niet baten (0-2), maar voor de ervaren aanvaller hebben de speelminuten geen gevolgen voor zijn inzetbaarheid in het TOTO KNVB-Bekerduel met FC Utrecht.

Van Bronckhorst verwacht dat Van Persie donderdag in De Kuip meer kan spelen dan de 23 minuten tegen Fortuna Sittard. 'Robin is afgelopen zondag ingevallen, is daar goed uitgekomen en heeft normaal kunnen trainen', zei de trainer op de Feyenoord-website.

Ook de perspectieven van de zondag uitgevallen Jordy Clasie en de tegen Fortuna afwezige Jens Toornstra zijn gunstig. 'Met Jordy gaat het goed, de verwachting is dat hij donderdag kan starten', aldus Van Bronckhorst. 'Jens heeft gewoon met de groep getraind. Dus dat ziet er goed uit. We moeten alleen afwachten hoe hij daarop reageert.'

FC Utrecht terug in De Kuip, Advocaat wacht al lang op bekersucces
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.