Van Breukelen belooft uitleg over soap rond nieuwe bondscoach

Reacties

De zoektocht naar een nieuwe Oranje-bondscoach verloopt allerminst in alle rust. KNVB-directeur Hans van Breukelen houdt de kaarten nog tegen de borst, maar belooft snel openheid van zaken te geven.

Van Breukelen belooft uitleg over soap rond nieuwe bondscoach

De gang van zaken rond de aanstelling van een nieuwe Oranje-bondscoach roept vragen op. Bijvoorbeeld waarom is Henk ten Cate afgehaakt nadat hij eerder nog het idee had gekregen de eerste keus te zijn geweest? En zijn de onderhandelingen met beoogde nieuwe coach Dick Advocaat al afgerond?

Maar het antwoord van de KNVB laat nog op zich wachten. 'Op het moment dat we een nieuwe bondscoach gaan presenteren zal ik het allemaal gaan uitleggen', vertelde Van Breukelen voorafgaand aan de KNVB-bekerfinale tegen de NOS.

De technisch directeur liet zich niet verleiden tot het verschaffen van meer duidelijkheid over de procedure. 'Ik begrijp dat je dat wil weten, maar ik vertel het als het moment daar geschikt voor is. Dus als we een persconferentie geven', aldus Van Breukelen, die ook niet wilde zeggen of Advocaat daadwerkelijk begin van de week wordt gepresenteerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.