Van Bommel ziet Wolfsburg weer verliezen van tweedeklasser

Reacties

Qua resultaten verloopt de voorbereiding van VfL Wolfsburg nog niet naar behoren. Van de drie oefenduels gingen er twee verloren. Na Hansa Rostock (0-3) was woensdag ook Holstein Kiel (0-1) te sterk voor de ploeg van trainer Mark van Bommel.

Van Bommel ziet Wolfsburg weer verliezen van tweedeklasser
© Pro Shots

Van Bommel was zaterdag nog geïrriteerd na de ruime nederlaag tegen Hansa Rostock, hij verweet zijn spelers een gebrek aan inzet en niveau. De voorbereiding op de derde oefenpot verliep niet vlekkeloos. VfL Wolfsburg kampt met personele problemen en dus was de spoeling dun richting Holstein Kiel.

De tweedeklasser liet vorig seizoen al zien te kunnen stunten, in het Duitse bekertoernooi werd bijvoorbeeld Bayer München uitgeschakeld na penalty's. Tegen VfL Wolfsburg was Alexander Mühling het goudhaantje, hij maakte na een uur de enige treffer van de oefenwedstrijd.

Van Bommel heeft met VfL Wolfsburg nog een maand om alles op orde te krijgen. Op 14 augustus is VfL Bochum de eerste tegenstander in de Bundesliga. Een kleine week daarvoor wordt er al gespeeld tegen Preussen Münster in de eerste ronde van de strijd om de DFB-Pokal. Met Olympique Lyon en AS Monaco als komende sparringpartners begint het serieuze werk voor de Duitse club in de komende dagen.

De basisopstelling die Van Bommel het veld instuurde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.