'Van Bommel weet dat mijn lievelingspositie spits is'

Reacties

Met Lukas Nmecha heeft VfL Wolfsburg een aanvaller met ambities binnengehaald. De 22-jarige Duitser ziet zichzelf het liefst op de plaats van Wout Weghorst spelen.

'Van Bommel weet dat mijn lievelingspositie spits is'
© Pro Shots

Manchester City heeft een terugkoopoptie bedongen, maar Nmecha is naar Wolfsburg gekomen om te blijven. De Duitse jeugdinternational heeft er zijn zinnen op gezet om zich na zijn tijdelijke verblijf bij Anderlecht te laten zien in de Bundesliga. 'Ik wil een topspits worden. Ik zal laten zien wat ik kan', zegt hij in Wolfsburger Allgemeine.

Nmecha, die in 2019 als huurling al een minder gelukkige periode kende bij Wolfsburg, heeft op termijn de plek van Weghorst voor ogen. 'Wout doet het echt goed. In het strafschopgebied is hij een killer. Zo wil ik ook zijn. Maar ik kan ook vanaf de zijkant of op tien spelen', zegt de aanvaller.

Mark van Bommel kan Nmecha op verschillende plekken neerzetten. 'Maar de trainer weet ook dat mijn lievelingspositie die van spits is. Daar moet ik me in zien te werken', bezorgt de nieuweling een voorzichtige waarschuwing aan het adres van Weghorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.