Van Bommel waarschuwt PSV voor gemakzucht tegen RKC

Reacties

PSV neemt het dinsdagavond (18.30 uur) in het KNVB-bekertoernooi op tegen RKC Waalwijk. Trainer Mark van Bommel benadrukte dat zijn ploeg de Waalwijkers niet moet onderschatten.

Van Bommel waarschuwt PSV voor gemakzucht tegen RKC

De Eindhovenaren wonnen zondag bij FC Groningen ook hun tiende Eredivisie-duel van dit seizoen (1-2) en trokken daarmee de indrukwekkende seizoenstart door. In het bekertoernooi treft de equipe van Van Bommel nu provinciegenoot RKC. 'Ik heb al een aantal keer gezegd dat we ze niet moeten onderschatten', liet de PSV-coach weten tegenover het clubkanaal.

'Op een gegeven moment moet je zo ver zijn dat het niet uitmaakt tegen wie je speelt. Je moet iedere keer hetzelfde brengen en onze speelwijze uitvoeren. Dat is onze houvast. Dan hoef je niet eens in vorm te zijn om toch een 6 te halen', aldus Van Bommel, die veel waarde hecht aan het bekertoernooi. 'Natuurlijk wil je kampioen worden, maar je wil ook de beker winnen.'

Met RKC treft PSV de nummer vijftien van de Eerste Divisie. 'Zij hebben een leuke ploeg voor de Keuken Kampioen Divisie. Fred Grim (de trainer, red.) wil graag voetballen en opbouwen', vertelde Van Bommel, die tevens zinspeelde op een aantal wijzigingen in zijn basisopstelling.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.