Van Bommel past basiself PSV niet aan tegen Internazionale

Reacties

Mark van Bommel heeft zijn vaste basisspelers opnieuw het vertrouwen gegeven voor de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale. Het betekent dat aanwinst Erick Gutiérrez woensdagavond in het Philips Stadion wederom op de bank begint.

Van Bommel past basiself PSV niet aan tegen Internazionale

Van Bommel koos er zaterdag tegen NAC Breda (0-2 zege) voor om geen van zijn sterkste spelers volledig te sparen en houdt vast aan dezelfde opstelling. Nick Viergever en Daniel Schwaab vormen opnieuw het hart van de defensie en Denzel Dumfries en Angeliño zijn de backs.

Op het middenveld lijkt de PSV-coach op termijn voor lastigere keuzes komen te staan. Gutiérrez moet voorlopig geduld hebben nu Van Bommel nog de voorkeur geeft aan Pablo Rosario en Gastón Pereiro. Jorrit Hendrix maakt de middenlinie compleet.

Ook voorin zijn er geen verrassingen. Luuk de Jong wordt vanaf de flanken gesteund door Steven Bergwijn (rechts) en Hirving Lozano (links).

Het tweede groepsduel van PSV, dat op de eerste speeldag met 4-0 verloor van Barcelona, begint om 21.00 uur.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano.

Opstelling Internazionale: Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, De Vrij, Asamoah; Vecino, Brozovic; Politano, Nainggolan, Perisic; Icardi.

'PSV heeft de wapens om het Internazionale lastig te maken'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.