Van Bommel over wijzigingen tegen Ajax: 'Niet elke wedstrijd dezelfde elf'

Reacties

Drie dagen voor het cruciale Champions League-duel met FC Basel speelt PSV het duel om de Johan Cruijff Schaal met Ajax. Bepaald geen ideale planning, die trainer Mark van Bommel ertoe noopt rekening te houden met de fitheid van zijn spelers.

Van Bommel over wijzigingen tegen Ajax: 'Niet elke wedstrijd dezelfde elf'

'Iedere speler heeft zijn eigen verhaal', aldus Van Bommel. 'Er zijn spelers die er later bijgekomen zijn, teruggekomen zijn van verhuur of langer vakantie hebben gehad. We zullen dus moeten kijken hoe het loopt, maar we zullen de komende weken sowieso elke drie, vier dagen spelen. Dat betekent dat niet elke wedstrijd dezelfde elf zullen spelen, daarin moet je elke speler apart beoordelen. Inschatten wat iemand aankan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wat hij vindt van het speelmoment van het duel om de Johan Cruijff Schaal, daar wilde Van Bommel niet veel over kwijt. 'Je moet het ook niet te groot maken. Het is een feit dat die wedstrijd tussen twee Europese wedstrijden door gespeeld wordt. Het had anders gekund, maar we moeten door. Het is een prijs die we graag willen winnen.'

Het ziet ernaar uit dat PSV voor zaterdag nog een centrale verdediger aan zijn selectie gaat toevoegen, hoewel de club berichtgeving over de naderende komst van Timo Baumgartl niet wil bevestigen. Tegelijkertijd hangt een vertrek van Gastón Pereiro nog boven de markt. Spartak Moskou wil de Uruguayaan graag hebben, PSV wil meewerken aan een deal, maar wacht nog op groen licht van het kamp van de speler.

Ajax gaat voor bijzondere triple bij opening seizoen tegen PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.