Van Bommel-oogappeltje Sadílek beloond door PSV

Reacties

De toekomst van Michal Sadílek ligt bij PSV. De middenvelder heeft een nieuw contract getekend bij de vicekampioen en ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Eindhoven.

Van Bommel-oogappeltje Sadílek beloond door PSV

De oude verbintenis van de twintigjarige Sadílek liep nog een jaar door en het was al een tijdje bekend dat de Tsjechische aanjager de intentie had om bij te tekenen. Inmiddels is er een akkoord bereikt tussen de betrokken partijen en zijn alle benodigde handtekeningen verzameld.

Sadílek staat er goed op bij Mark van Bommel. De twee werkten bij de A-junioren al met elkaar samen en Sadílek was in het seizoen 2017/18 de aanvoerder in het team dat kampioen van Nederland werd. In het seizoen daarop volgde zijn debuut in de Eredivisie. 'Ik zie dit contract als een beloning voor de arbeid van de afgelopen jaren', aldus de linkspoot op de clubsite.

Sadílek speelde tot dusver veertien wedstrijden in het eerste elftal van PSV. In de eerste wedstrijd tegen FC Basel, afgelopen dinsdag in de tweede voorronde van de Champions League, gebruikte Van Bommel hem als linksback.

'Sadílek is een speler naar Van Bommels hart'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.