Van Bommel houdt de moed erin: 'Grote kans op winst tegen Barcelona'

Reacties

Antwerp FC weet dat zijn Europese avontuur nog negentig minuten duurt, maar dat afsluitende affiche mag er wel zijn: Barcelona komt naar het Bosuilstadion. Trainer Mark van Bommel ziet dat prestigeduel nog goed aflopen ook.

Van Bommel houdt de moed erin: 'Grote kans op winst tegen Barcelona'
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
1 - 0
OH Leuven
OH Leuven

Dat vertelde de coach aan Het Nieuwsblad. 'Als je het positief bekijkt hadden we zes punten kunnen hebben, en tegen Barcelona is er een grote kans dat wij gaan winnen. Dat heb ik al gezegd en dat is gewoon zo. Omdat we, onder meer, voor eigen publiek spelen. Je zag tegen Shakhtar Donetsk en FC Porto al wat dat met de ploeg doet. Mede daardoor zijn we moeilijk te verslaan, en stel je eens voor dat dit stadion áf geweest was. Maar Barcelona is voor later. Daar zijn we nu nog niet mee bezig.'

Eerst wacht namelijk de eerste wedstrijd in de terugronde, die in België wat vroeger begint dan bij ons. Antwerp, vijfde en ver achterop bij koploper Union Saint-Gilloise, moet een korte verplaatsing maken naar laagvlieger OH Leuven. Zoveel vertrouwen als Van Bommel heeft in een goede afloop tegen Barcelona, zo voorzichtig betreedt hij het treffen aan Den Dreef.

'De kans is groot dat we nog eens tegen een muur aanlopen, gelukkig lukt het ons steeds beter om zo'n muur te slopen, omdat we stabieler en balvaster zijn. Ik heb het gevoel dat we gaan winnen, dat heb ik altijd, alleen zeg ik het bijna nooit', grijnsde de oefenmeester.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.