Van Bommel hoopt op snelle terugkeer in Bundesliga

Reacties

Mark van Bommel hoopt binnenkort weer aan de slag te kunnen gaan in de Duitse Bundesliga. Drie maanden geleden werd de oud-international aan de kant gezet bij VfL Wolfsburg.

Van Bommel hoopt op snelle terugkeer in Bundesliga
© Pro Shots

'Ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan. Ik zou graag willen terugkeren in de Bundesliga', aldus de voormalig trainer van PSV en Wolfsburg in gesprek met BILD. Op 24 oktober vorig jaar werd Van Bommel bij Wolfsburg ontslagen na acht officiële wedstrijden op rij zonder overwinning.

Een rentree bij Bayern München staat hoog op het wensenlijstje van de ex-trainer van PSV die van augustus 2006 en januari 2011 voor Der Rekordmeister uitkwam. 'Natuurlijk, elke coach wil graag coach worden bij Bayern. Ik heb daar gespeeld, ik ken de club. Maar dat is geen garantie dat ik daar ook coach zal worden', aldus Van Bommel.

De Limburger beseft dat Julian Nagelsmann stevig in het zadel zit bij Bayern en prijst zijn collega-trainer: 'De ploeg is gestructureerd. Julian is net begonnen, had geen gemakkelijke voorbereiding en nu rijdt de trein. Ze spelen gevarieerd, goed voetbal en zoeken snel de aanval. Je ziet echt een idee achter het spel', besluit Van Bommel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.