Van Bommel beloont en promoveert PSV-parel Ihattaren

Reacties

PSV heeft toptalent Mohammed Ihattaren beloond voor zijn uitstekende ontwikkeling. De zeventienjarige spelmaker maakt vanaf vrijdag officieel deel uit van de A-selectie.

Van Bommel beloont en promoveert PSV-parel Ihattaren

Ihattaren debuteerde dit seizoen onder Mark van Bommel in PSV 1 en stond in de afgelopen drie Eredivisie-wedstrijden in de basis. De club heeft hem nu ook definitief overgeheveld van de Onder-19 naar het eerste elftal. Begin maart verlengde PSV ook al het contract van Ihattaren, die in het verleden werd gelinkt aan meerdere Europese topclubs. Nu ligt hij echter tot 2022 vast in Eindhoven.

Ihattaren viel op 26 januari een minuutje in tegen FC Groningen en kwam daarmee terecht in het rijtje met jongste PSV-debutanten ooit: hij moet slechts twee spelers boven zich dulden. Na dat bliksemdebuut kwam Ihattaren meer aan spelen toe, in de laatste drie duels (met Excelsior, NAC Breda en VVV-Venlo) mocht hij zelfs starten. De international van Oranje Onder-19 staat door zijn goede prestaties zelfs op de radar bij bondscoach Ronald Koeman.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jeugd grijpt de macht bij PSV: 'Dit is een klap voor dure Guti'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.