Van Basten verbaast zich over gedrag Lang

Reacties

Marco van Basten heeft met verbazing gekeken naar de manier waarop Noa Lang zijn goal vierde in de uitwedstrijd van Club Brugge tegen RC Genk. Volgens de oud-topspits kan de Oranje-international zich beter anders opstellen ten opzichte van ploeggenoten.

Van Basten verbaast zich over gedrag Lang
© Pro Shots

Lang maakte zondagmiddag voor het tiental van Club Brugge de belangrijke 2-2 in de uitwedstrijd tegen Genk, waarna nog met 2-3 gewonnen werd. Beelden van de goal van de buitenspeler werden getoond in Rondo. Ook was te zien dat de 22-jarige aanvaller zijn frustratie uitte na te hebben gescoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van Basten reageerde op de manier waarop Lang zich tijdens het vieren van de goal probeerde af te zonderen van zijn ploeggenoten: 'Dat vind ik eigenlijk het meest opvallende. Kijk, dat je een keer zo doet, ach, je bent allemaal wel een keertje… Maar voor de rest ben je blij dat je met elkaar gescoord hebt. En hij duwt eigenlijk zijn medespelers weg zo van laat me even alleen. Dus je bent niet echt deel van de club. Dat is niet goed. Je moet wel van de spelers blijven, je moet met elkaar blijven.'

Er kwamen dus emoties los bij Lang na een voor hem bevrijdend doelpunt, het was zijn eerste goal voor Club Brugge sinds 10 september. Van Basten haakte in op die lange droogte: 'Dat hoort ook niet bij een goede speler. Een belangrijke speler scoort wel een keer in de twee of drie wedstrijden. Dus dat moet hij zich ook voorhouden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.