Van Basten niet tekstvast met zingen, vraag over kapsels Witsel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Basten niet tekstvast met zingen, vraag over kapsels Witsel
© Pro Shots

• Ook een van de helden van 1988, Marco van Basten, keek vandaag naar de herhaling van het Oranje-kunststukje van 1988, inclusief de huldiging in Amsterdam. De gewezen topspits herinnerde ook weer hoe goed hij kon zingen...

Axel Witsel grasduinde door wat foto's en zag dat zijn kapsel door de jaren heen wel aan verandering onderhevig is geweest. De Rode Duivel vraagt zich af welke kapsel de meeste duimpjes krijgt.

• Chelsea's Ruben Loftus-Cheek zit ook gedwongen thuis. Hij gebruikt de tijd thuis door een poging te wagen met de #ohnanachallenge. Goed voetenwerk, kunnen we wel zeggen.

Dit bericht bekijken op Instagram

#ohnanachallenge with Sis🤩

Een bericht gedeeld door Ruben loftus-cheek (@rlc) op

Ronaldo, de Braziliaanse oud-international, heeft de uitdaging van Diego Maradona geaccepteerd. De huidige voorzitter van Real Valladolid koos zijn mooiste goal van zijn carrière: in het seizoen 1996/97 met Barcelona tegen Compostela, zijn solo vanaf eigen helft. En vervolgens daagde hij op Instagram Pele, Zico en Neymar uit hun mooiste goal te benoemen.

Philippe Coutinho's huurperiode bij Bayern München dreigt te mislukken in die zin dat de Braziliaanse spelmaker veel vaker dan hem lief is op de bank zit. De kans is dan ook zeer klein dat Bayern München de optie van 120 miljoen op de contractspeler van Barcelona zal lichten. Rivaldo denkt te weten waarom Coutinho in een wak zit. 'Ik geloof in zijn kwaliteiten, maar ik vermoed dat het aan zijn mentale kracht ligt', vertelt de wereldkampioen van 2002 aan Betfair. 'Hij moet écht willen bewijzen dat hij te vroeg wordt afgeschreven.'

'Als televisiecommentator zei ik altijd dat je minimaal twee doelpunten moest maken om van Real Madrid te winnen, omdat je wist dat Cristiano Ronaldo zeker eenmaal zou scoren.'
Fabio Capello in gesprek met AS over het belang van de Portugese doelpuntenmachine voor De Koninklijke. De Italiaan laat doorschemeren het niet verstandig te vinden dat Real in 2018 afscheid nam van Ronaldo. 'Het is goed om veranderingen door te voeren, maar doe het dan wel met zorg.'

• Napoli-aanvoerder Lorenzo Insigne laat tijdens de Italiaanse lockdown zien ook als pizzabakker uit de voeten te kunnen. 'Pizzeria Insige is geopend'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Een erg leuk idee van Toni Kroos, die net als de andere spelers van Real Madrid in quarantaine zit. De middenvelder gaat elke dag een voetbaloefening doen op Instagram, die zijn volgers zo goed mogelijk moeten nadoen. De eerste opgave is best pittig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Op deze zondag feliciteren we de volgende (ex-)voetballers met hun verjaardag: Jean-Paul Boëtius (26), Jelle Vossen (31), Stefan Pettersson (57) en Job Bulters (34). Ondanks deze sombere coronatijden allen een mooie dag gewenst!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.