Van Aanholt haalt zijn gram bij Guendouzi: 'Ik trek die pruik van je hoofd'

Reacties

Patrick van Aanholt en Mattéo Guendouzi kregen het donderdagavond aan de stok met elkaar tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Olympique Marseille en Galatasaray, de Nederlandse back kwam daar via social media op terug.

Van Aanholt haalt zijn gram bij Guendouzi: 'Ik trek die pruik van je hoofd'
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0 - 0
Galatasaray
Galatasaray

De frictie ontstond tijdens een penaltysituatie. Een kwartier voor tijd ging Guendouzi naar de grond na een duel met Van Aanholt, scheidsrechter Pawel Raczkowski uit Polen gaf in eerste instantie geen penalty. Guendouzi ging tot ongenoegen van Van Aanholt verhaal halen bij Raczkowski, die daarna op aanraden van de VAR alsnog de beelden ging bekijken. Ondanks het zien van de herhaling bleef de Pool achter zijn besluit staan en volgde er dus geen penalty. Opnieuw was Guendouzi fel na deze beslissing.

Van Aanholt haalde na de wedstrijd flink uit op Twitter. 'Blijven praten nadat de VAR je ongelijk heeft bewezen. Deze kleine man moet rustig aan doen, voordat ik die pruik van zijn hoofd trek', doelt Van Aanholt op de flinke bos met haar waarover Guendouzi beschikt. Zijn tweet begeleidde Van Aanholt met een video van een eerder duel tussen Guendouzi en Marouane Fellaini, de Belg trekt de Franse middenvelder aan zijn haren naar de grond.

De eerstvolgende keer dat Van Aanholt daadwerkelijk aan de haren van Guendouzi kan trekken is op 25 november, als Marseille en Galatasaray weer tegenover elkaar staan in Groep E van de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
6
3
3
0
7-3
+4
12
2
Lazio
6
2
3
1
7-3
+4
9
3
Olympique Marseille
6
1
4
1
6-7
-1
7
4
Lokomotiv Moskou
6
0
2
4
2-9
-7
2
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.